Υπηρεσίες

Μπορώ να τρυπήσω τα αυτιά του παιδιού μου ή τα δικά μου;

Στο κατάστημα Λαβύρινθος-Κοκκιάδη μπορείτε να τρυπήσετε τα αυτιά του παιδιού ή τα δικά σας στο λωβό του αυτιού.
Το τρύπημα αυτιών γίνεται με επώνυμη και υποαλλεργική μέθοδο με φιλικά προς το δέρμα υλικά και σκουλαρίκια με 0% περιεκτικότητα σε νικέλιο, κουμπώματα ασφαλείας που επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα και την ταχύτερη και υγιή επούλωση της πληγής, ενώ υπάρχουν επιλογές σε πολλά χρώματα και σχέδια με πέτρες Swarovski.


Μπορώ να κατασκευάσω το δικό μου κόσμημα;

Επισκεφτείτε το κατάστημα Λαβύρινθος-Κοκκιάδη ώστε να κατασκευάστε το δικό σας μοναδικό κόσμημα. Θα συζητήσουμε για το μέγεθος, τις υφές, τις τεχνοτροπίες, και τις πέτρες που θα χρησιμοποιηθούν, αν υπάρχουν. Με πλήρη τεχνική γνώση και εγγύηση γνησιότητας για ότι παραδώσουμε, θα συνεργαστούμε ώστε να δημιουργήσουμε αυτό που επιθυμείτε. Ανάλογα με την παραγγελία, απαιτούνται 5 έως 30 ημέρες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του.


Μπορώ να επισκευάσω ή να τροποποιήσω το κόσμημά μου;

Επισκεφτείτε το κατάστημα Λαβύρινθος-Κοκκιάδη ώστε να διερευνήσουμε τους τρόπους επισκευής των κοσμημάτων σας. Καθάρισμα, κάρφωμα πέτρας, αλλοίωση χρώματος, αλλαγή μεγέθους ή τροποποίηση κοσμήματος είναι υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε υπό προϋποθέσεις, σε κοσμήματα που έχουν αγοραστεί είτε όχι από εμάς. Τα κοσμήματα που αναλαμβάνουμε είναι μόνο από πολύτιμα μέταλλα όπως χρυσό και ασήμι.