Σκουλαρίκια

ανά σελίδα
Ταξινόμηση κατά Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 129-160 από 209

ανά σελίδα
Ταξινόμηση κατά Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 129-160 από 209

Είτε βρίσκεστε στη δουλειά, είτε βγαίνετε για ψώνια είτε έχετε ένα ρομαντικό ραντεβού, το σωστό ζευγάρι γυναικεία σκουλαρίκια από τη συλλογή kokkiadi, θα κάνει τη διαφορά. Τα σκουλαρίκια είναι το κόσμημα έχει τη δύναμη να εκφράσει με τον πιο κομψό τρόπο το στυλ και την ατομικότητά σας.

Ένα απλό ζευγάρι, όπως οι μίνι κρίκοι μπορεί να είναι αρκετό για να αναδείξει το outfit που επιλέγετε. Αν προτιμάτε κάτι πιο έντονο κι εντυπωσιακό, θα βρείτε υπέροχα σχέδια σε κρεμαστά σκουλαρίκια, διακοσμημένα με πολύτιμες πέτρες. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας σχέδια από την όμορφη συλλογή μας σε κίτρινο χρυσό, λευκό χρυσό, ροζ χρυσό και ασήμι. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο διακριτικό και ντελικάτο, που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, τα σκουλαρίκια που εφαρμόζουν πάνω στο αυτί, είναι ιδανική επιλογή για εσάς.

Συνδυάστε τα σκουλαρίκια σας, με κομψά κομμάτια από τη συλλογή μας για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας. Ανακαλύψτε στο e-shop μας, την τεράστια ποικιλία σε βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, μενταγιόν, αλυσίδες, βαπτιστικους σταυρούς και ρολόγια.