Γάμος

ανά σελίδα
Ταξινόμηση κατά Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-32 από 128

Σελίδα
ανά σελίδα
Ταξινόμηση κατά Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-32 από 128

Σελίδα

Κάτι παλιό, κάτι καινούριο, κάτι μπλε και κάτι δανεικό λέει η παράδοση, ώστε να γράψετε την πρώτη σελίδα του βιβλίου της νέας σας ζωής με τον καλύτερο τρόπο.

Κάτι όμορφο, κάτι λαμπερό, κάτι μοναδικό, κάτι πολύτιμο αντιπροτείνουμε εμείς, καθώς γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πώς να σας βοηθήσουμε να κάνετε εκείνη την ημέρα ξεχωριστή, ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί.

Τι να προσέξετε στην επιλογή νυφικών κοσμημάτων:

  1. Επιλέξτε τα με βάση το νυφικό. Εάν έχετε επιλέξει μια απλή γραμμή, χωρίς ιδιαίτερη διακόσμηση και κεντήματα, θα πρέπει να επιλέξετε κοσμήματα, τα οποία θα συμπληρώσουν τη δόση λάμψης που απαιτεί η ημέρα. Εάν το νυφικό σας είναι αρκετά στολισμένο, τότε καλό είναι να επιλέξετε κομψά και διακριτικά νυφικά κοσμήματα, τα οποία θα φέρουν ισορροπία στην εμφάνισή σας.
  2. Τα νυφικά σκουλαρίκια επιλέγονται με βάση τα μαλλιά. Εάν αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, τότε ένα κλασικό ζευγάρι για πάνω στο αυτί είναι ιδανική επιλογή. Φυσικά δεν απορρίπτονται και τα κρεμαστά, προτείνεται όμως να είναι αρκετά διακριτικά και μικρά σε μέγεθος. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε στιλ δάκρυ είναι επίσης ιδανική επιλογή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να σηκώσετε τα μαλλιά σας, τότε έχετε την ευελιξία να επιλέξετε ένα πιο εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, το οποίο θα φωτίσει το πρόσωπό σας και σίγουρα θα κάνει εντυπωσιακές τις φωτογραφίες σας.
  3. Το σχήμα του κολιέ επιλέγεται με βάση το κόψιμο του ντεκολτέ του νυφικού φορέματος. Ένα strapless φόρεμα, συνδυάζεται άψογα με ένα όμορφο περιδέραιο.
  4. Δεν απαγορεύεται το χρώμα! Μπορείτε να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να επιλέξετε να δώσετε λίγο χρώμα στην εμφάνισή σας. Στη συλλογή νυφικών κοσμημάτων kokkiadi, θα βρείτε υπέροχα σετ νυφικών κοσμημάτων, αλλά και μεμονωμένα κομμάτια σε υπέροχα χρώματα.
  5. Επιλέξτε τις βέρες σας με βάση αυτό που πραγματικά σας αρέσει και όχι τη μόδα. Θα βλέπετε τη βέρα σας κάθε ημέρα για τα επόμενα χρόνια της ζωής σας. Φροντίστε να σαςκαλύπτει απολύτως αισθητικά και μην βασιστείτε σε εφήμερες τάσεις.

Η ώρα η καλή!